Vanwege het Corona Virus zijn er een aantal regels voor in de trimsalon!

* Er mag maar 1 persoon de honden halen en brengen naar de Trimsalon.

* Er mogen geen klanten meer in de salon komen.

* Graag een whatsapp bericht sturen als je de hond komt brengen en komt ophalen. Zorda ik een bericht ontvangen hebt kom ik naar buiten toe.

* Graag zo gepast mogelijk betalen is het niet mogelijk liefst dag van te voren een berichtje dan zorg ik dat het wisselgeld in een zakje heb zitten. Helaas is het niet altijd mogelijk bijvoorbeeld als de hond klitten heeft, of op het erf plast dan zijn daar extra kosten aanverbonden zie voor vedere uitleg het kopje "Algemene Voorwaarden"

* Is er een verandering met betrekking tot trimmen of de gezondheid van de hond geef dit dan door via Whatsapp of bel van te voren. Zo blijft de haal en breng tijd van de hond kort.

* Mocht er iemand van het gezin verkouden zijn, ziek zijn of last hebben van de keel, annuleer dan de afspraak zo snel mogelijk aangezien ik zelf ook een hoog risico ben dit geld andersom natuurlijk ook!


* Op dit moment is het niet mogelijk om alleen koppie knippen of nagels te knippen. Alleen hele behandelingen zijn mogelijk omdat alle dieren gaan gelijk in bad.

* Heb je vragen neem gerust contact op!


Samen staan we sterk!