Tips voor behandeling.

*Parkeer alleen op de parkeerplaats en niet op het erf of voor de deur op de stoep alleen op de parkeerplaats!

*Houd de hond ten aller tijden aan een kort lijn maak de hond niet los! Ookal luisteren ze vaak nog zo goed ze zijn in een andere omgeving en als ze schrikken zijn ze zo weg.

*Zorg dat de hond ALLEEN plast en poep op de hier voorbestemde plekken naast het huis. Helaas laten teveel mensen hun hond plassen in mijn tuin en tegen mijn spullen aangezien ik dit erg goor vind en moet schoonmaken zijn hier kosten aanverbonden zie Algemene Voorwaarden. Ook de lantaarn paal is geen plek om de hond te laten plassen. Mijn buren stellen het ook erg op prijs!!

*Zorg dat de hond voldoende uit geweest is maar ga geen grote wandelingen maken in het bos, een trimbehandeling kost enig tijd en energie voor de hond.

*Geef de hond niet vlak voor de behandeling eten, dit omdat sommige hondjes zich kunnen druk maken bij de trimsalon en dan is een volle maag geen prettige behandeling.

* Probeer de hond zo droog mogelijk te brengen dit zorgt ervoor dat de behandeling niet nog langer gaat duren dan nodig is.

* Heeft de hond allergie problemen, gedrags problemen of gewrichts problemen geef het aan zo kunnen we de behandeling zo aangenaam maken voor de hond.

*Het leren trimmen van een puppy is zo vroeg mogelijk aan te raden. Een pupywenmomentje is het beste tussen de 12 weken en 16 weken. De kosten zijn €15 euro maar bij de volgende echte grote behandeling word de €15 weer in mindering gebracht dus is de pupywenmomentje dus gratis! (Tussen de pupywenmomentje en hele behandeling mag maximaal 4 weken zijn)

*Enkelt alleen nagels knippen kan ook daarvan zijn de kosten €10 per dier.

* Tussen de grote behandelingen die meestal plaats vinden tussen de 10 en 12 weken is het mogelijk om tussendoor ongeveer op de helft van de grote behandeling (dus tussen de 5 en 6 weken) tussendoor koppie knippen en onder de voetzooltjes te knippen de kosten hiervan verschillen per ras vraag naar de mogelijkheden. Veel kleine hondjes hebben last van hun traanbuisjes (bruine streep bij de ogen) en om dat regelmatig te knippen hebben de meeste honden er minder last van.